MHS söker scenkonstnärer!

  • av

Är du professionell scenkonstnär och intresserad av att arbeta i en verksamhet som sätter feminism och hållbarhet högt på agendan? Vill du skapa scenkonst som både utmanar och omfamnar publiken? Trivs du med att arbeta i grupp, har tillit till processen, tycker om att svettas, samtala, analysera och omsätta teori till fysisk praktik? Har du tålamod, nyfikenhet och öppenhet? Då ska du ansöka till MHS workshop!

Workshopen äger rum 22 och 23 september klockan 9.30-16.30 i Skeppsholmsstudion på Skeppsholmen i Stockholm. Du ansöker till ett av datumen. Workshopen innehåller arbete med rörelse, röst och text. Workshopen hålls på svenska och norska. Sista ansökningsdag är 16 september. Begränsat antal platser. Urval sker. Kallade workshopdeltagare får besked senast den 18 september.

Mejla din ansökan till info(ät)malinhellkvistsellen.se. Ansökan ska innehålla cv, porträttbild och ett personligt brev där du kortfattat berättar om dig själv och beskriver varför MHS arbete intresserar dig. Kom ihåg att skriva vilket datum du önskar delta.

Om Malin Helkvist Sellén/MHS: MHS har arbetat som koreograf och byggt upp sin verksamhet under snart tjugo år. Hon har en rik produktion bakom sig med bland andra Missionären, Jag minns dig som du var då, Inom rimliga gränser, Rosa löften och Bättre folk. MHS har sedan starten legat i framkant av den feministiska scenkonstens utvecklande och platstagande. Engagerande teman, djuplodande research, öppna publika processer och normkreativa perspektiv kännetecknar MHS arbete. I sina produktioner har hon arbetat med dansare, skådespelare, mimare och personer utan tidigare scenerfarenhet.