Vill du vara med i Missionärens referensgrupp?

  • av

Missionären _ MHS _webbsida 730 bredd

MHS arbetar för fullt med det nya verket om lesbiska kristna missionärer i Norrland under 1900 – talets första hälft. »Missionären« skapas ur lika delar fakta och fantasi och öppnar upp för samtal om historieskrivningens konsekvenser och tolkningens makt och möjligheter. »Missionären« är en kärlekshistoria, en lovsång och ett lekfullt sätt att ge ett stycke utraderad historia kropp igen. Premiären äger rum den 22 september på Kvinnohistoriskt museum i Umeå och produceras i samarbete med NorrlandsOperan.

Vill DU få insyn i hur föreställningen växer fram? Vi letar just nu efter personer som vill vara med i vår REFERENSGRUPP i Stockholm. Referensgruppen träffar Malin Hellkvist Sellén, skådespelarna Lotti Törnros och Meliz Karlge 31 maj kl 19 – 21 och 1 september kl 19 – 21 i Skeppsholmsstudion. På träffarna tittar vi på utdrag ur föreställning och du får chans att tycka till, ställa frågor, framföra kritik och feedback. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av scenkonst.

Referensgruppen träffas  i Skeppsholmsstudion som ligger på Skeppsholmen (Slupskjulsvägen 34). Studion ligger på fjärde våningen, hiss och stortoa finns. Som tack för din medverkan får du en fribiljett till Missionären i Stockholm under hösten.

Anmäl intresse genom att maila några rader om dig själv och varför du skulle vilja vara med i referensgruppen till info(at)malinhellkvistsellen.se senast den 30:e maj. Märk ditt mail med REFERENSGRUPP. Från 15 år och uppåt.

Fotograf: Sofia Runarsdotter
På bilden: Skådespelarna Lotti Törnros & Meliz Karlge